Zgodovina

Naše podjetje je pričelo poslovati leta 1989 z dejavnostjo predelave plastičnih mas. Prvi proizvodni program je obsegal izdelavo umetnih jelk in druge božično novoletne dekoracije. Sledila je hitra rast podjetja, saj smo sledili potrebam trga in širili program, uvajali nove tehnologije in večali kapacitete. Pričeli smo graditi nove poslovne prostore na Kolodvorski ulici v Središču ob Dravi. Leta 1999 smo prevzeli del proizvodnega programa od mojih staršev, ki so po 35 letih zaradi upokojitve zaprli svojo poslovalnico. Program, ki smo ga prevzeli je obsegal proizvodnjo izdelkov za pusta. Program smo  dopolnili z izdelki priznanih evropskih proizvajalcev tovrstnih izdelkov.

V letih, ki so sledila so se razmere na trgu novoletnih izdelkov začele spreminjati in postalo je jasno, da bomo težko konkurirali cenenim izdelkom iz Kitajske, ki so preplavili slovensko in evropsko tržišče. Zato smo iskali nove priložnosti in leta 2000 postali dobavitelj storitev preoblikovanja pločevine v sestavne dele za avtomobilsko industrijo na materialu naročnika Jakl Jožef s.p. Preselili smo se v nove proizvodne prostore in leta 2002 postali dobavitelj sestavnih delov iz jekla za avtomobilsko industrijo kupcu Jakl Sebastjan s.p. V letu 2012 smo od kupca TC Jakl d.o.o. pridobili nove pozicije, ki jih v celoti izdelujemo na lastnem materialu.

Danes obsega proizvodnja sestavnih delov za avtomobilsko industrijo 70% našega poslovanja. Leta 2013 smo pridobili certifikat kakovosti ISO 9001 za področje proizvodnje izdelkov iz jekla za avtomobilsko industrijo. Bonitetna hiša Bisnode je naše poslovanje za leti 2016 in 2017 ocenila z oceno AAA. Za to odlično oceno stojijo kvaliteta, zanesljivost, točnost, prilagodljivost in hitra odzivnost.

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.